Skip to content

Developer

Wat houdt de vacature van SharePoint/M365 Ontwikkelaar in?

Functieomschrijving

Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het implementeren van SharePoint/ M365 oplossingen. Daarbij maak je gebruik van standaard functionaliteit, bestaande webparts, zelf gemaakte Apps. Je werkt regelmatig samen met functioneel consultants, architecten, projectleiders, infraspecialisten en testers. Het komt ook voor dat je zelfstandig verantwoordelijk bent voor een (deel) project. Je brengt dan zelf de behoefte van de klant in kaart, maakt een plan van aanpak en presenteert dit aan de eindbeslissers. Daarna begin je aan de uiteindelijke oplossing. Natuurlijk draag je in alle projecten ook je steentje bij aan een effectieve implementatie van het platform en een succesvolle adoptie door de eindgebruikers.             

Jouw specificaties

-Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
-Je bent bij voorkeur in bezit van het certificaat AZ 204 & PL 400;
-Je hebt ten minste drie jaar ervaring als developer op het gebied van SharePoint/ Azure;
-Je hebt ervaring met SharePoint en/of M365 projecten;
-Je weet welke gangbare SharePoint/O365 add-ons en tools te krijgen zijn en welke daadwerkelijk functioneren;
-Je hebt ervaring in webdevelopment, Javascript(CSOM), Jquery, PnP Engine, CSS3, Azure;
-Je hebt kennis van zo veel mogelijk van de bovengenoemde toepassingsgebieden waarvoor SharePoint/O365 ingezet kan worden en je wilt je kennis graag verder verbreden en verdiepen;
-Je kunt zowel mondeling als schriftelijk uitstekend communiceren op verschillende niveaus;
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat wij kunnen bieden

Wij dagen je uit om je kennis te vergroten. Dit doen we door zeer actief te investeren in jouw opleiding en je ruimte te bieden voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. ShareTwo kent een uitstekende beloningsstructuur. Naast een uitstekend salaris bieden we onze medewerkers een riante maandelijkse bonusregeling gebaseerd op hun prestaties, een onkostenvergoeding, achtentwintig vakantiedagen, een leaseauto. ShareTwo vergoedt tevens eventuele kosten voor openbaar vervoer.

Het ondernemersklimaat voor ZZP’ers is op het moment niet ideaal. De Wet DBA maakt opdrachtgevers onzeker en de kans op projectloos thuis zitten neemt toe. Een oplossing is werken bij een payroll organisatie, maar dat heeft natuurlijk ook weer nadelen. We hebben daarom lang nagedacht over een manier waarop technici kunnen werken als ondernemer, maar al die bestaande risico’s niet lopen.

De oplossing is ‘ZZP-er in loondienst‘ worden, dus ondernemer in loondienst!

Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op.

Poststraat 2B
6135 KR Sittard
Tel: +31 (0)6 2532 9222

info@sharetwo.nl
KvK: 61773263
NL90INGB0006629223